Thursday, September 2, 2010

Top of the Rock

East Village talan a legjobb hely New York-ban. Ez a kornyek ahol lakunk, tele van szorakozo helyekkel meg fiatalokkal, de nem olyan steril helyek mint pld a Liszt Ferenc teri mulatok Pesten (ha ha), hanem laza, porgos lebujok, de nem igenytelenek. Ma este, hazafele jovet, toltunk egy 2 szeletes pizza + udito kombot az egyik helyen (2.75$) es kozbe bamultuk a porgest az utcan, remek szorakozas.

Ujabb Bryant parki kiterot kovetve, esteledes utan, sikerult feljutni a Rockefeller tetejere. Pazar az ejszakai kilatas, villoznak a fenyek, pezseg az elet, minden ahogy kell egy nagy varosban. Aki ide latogat viszont jegyezze meg: nappal kell a Top of the Rock-ra jonni, ejszaka meg az Empire State-re. Mi forditva csinaltuk, igy sem rosz, de a Central Park-i kilato miatt, erdemesebb a Rock-ra nappal felmenni. Volt nallunk egy kis kukker, amivel atneztunk a szomszedos epuletekre meg irodakba. Itt ott egy fitnesz terem is felbukkan egy egy szinten, a legfelso irodak meg nagy kerek targyalok, a szokasos irodai elet kellekei - szar ugy ;)

Ma a mekiben zabaltunk, ragaszkodtam hozza, ha mar itt vagyunk a burger hazajaban, egyszer egyunk mekiben. A cucc ugyanolyan mint nallunk, csak a sajtos McRoyal-t Quoter Pounder with chease-nek hivjak - ugye mindenkinek beugrott a Pulp Fiction?

Most fent logunk a teton, es lime-os sort iszogatunk. Az ido remek, a hely meg pezseg, szar rimek egy hosszu nap utan (megihlettek a rapperek a Union Square-rol).

Van egy elmeletem, miszerint minden amerikai zsaru meg muzeum or tulajdonkeppen: Texas-i. Azok az igazi jovagasu amerikai tahok, akik hatarozottak, jopofak, teszik a dolgukat de valojaban olyan igazi amcsi tahok. Fingom sincs miert, de ez az erzesem. Mivel hajnali 1, es a sor is fogytan, asszem elvonulunk szundizni, aztan holnap folyt. kov.

1 comment:

  1. höhö, bezzeg budapesten a laza, pörgős lebujokba is alig lehet kirángatni téged, stef! milyen egy amerikaimádó lettél :)

    ReplyDelete